Certificering en Implementatie

Consulex Services specialiseert zich in de certificering en implementatie van ISO-normen, waarbij wij een uitgebreid aanbod van diensten leveren om uw bedrijf optimaal voor te bereiden op certificering.

Certificering en Implementatie

Begeleiding voor jouw organisatie

Bij Consulex Services bieden wij uitgebreide ondersteuning voor de implementatie van HKZ en ISO 9001 normen binnen uw organisatie. Onze experts begeleiden u door het volledige proces van implementatie van HKZ, inclusief de specifieke eisen voor HKZ implementatie. We zorgen ervoor dat uw kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de normen en efficiënt werkt.

Voor ISO 9001 implementatie, inclusief de nieuwste ISO 9001:2015 standaard, bieden wij een stapsgewijze aanpak. Onze deskundigen helpen u bij elke fase van de implementatie van ISO 9001, van het opzetten van de juiste procedures tot het waarborgen van naleving van de norm.

HKZ en ISO 9001 Implementatie

HKZ Certificering

Bij Consulex Services bieden we deskundige begeleiding bij het behalen van uw HKZ-certificering. Ons team van experts ondersteunt uw organisatie met op maat gemaakte adviezen en strategieën, gericht op het voldoen aan de specifieke normen voor kwaliteitsbeheer in de zorgsector. Samen zorgen we ervoor dat uw processen naadloos aansluiten bij de HKZ-eisen, waardoor uw organisatie zich onderscheidt in kwaliteit van zorg.
HKZ Certificering behalen

ISO 9001 Certificering

Consulex Services biedt professionele begeleiding bij het verkrijgen van uw ISO 9001 certificering. Onze experts werken nauw met u samen om te zorgen dat uw kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de hoge standaarden van ISO 9001. Met onze ondersteuning bent u verzekerd van een soepel certificeringstraject en een robuuste basis voor continue verbetering binnen uw organisatie.

Onze diensten

Contact opnemen?

Laat je gegevens achter en wij bellen spoedig voor een gratis intake.
Contacteer Consulex Services