Steevast een nieuwe kijk op uw organisatie

Consulex Services versterkt organisaties door deskundige begeleiding bij het behalen en onderhouden van ISO 9001 en HKZ certificaten. Ons enthousiaste team van consultants, gespecialiseerd in kwaliteitsmanagementsystemen, heeft al talloze organisaties geholpen om hun processen te optimaliseren en hun weerbaarheid te verhogen.
Consulex Services: Consultants in ISO9001 en HKZ Certificering

Dienstverlening in Certificeren

Praktische diensten voor jouw organisatie

GAP Analyse

Als u overweegt een ISO of NEN certificering te behalen, helpen onze diensten u te bepalen waar u staat voordat u met de implementatie begint.

Implementatie

Implementatietrajecten belasten uw organisatie. Elk bedrijf is uniek, dus bieden we op maat gemaakte begeleiding en advies tijdens uw implementatieproces.

Interne audit

Interne audits evalueren de effectiviteit van management-systemen, identificeren verbeterpunten en verzekeren naleving van relevante standaarden.

Onderhoud

Een certificaat vereist ook onderhoud. Zorg ervoor dat de behaalde resultaten van uw certificering behouden blijven door deze actief te onderhouden.

Telefonisch consult voor de ISO 9001 en HKZ Certificering

Ontdek hoe we u kunnen helpen met de ISO 9001 en HKZ certificering. Vul het formulier in en wij bellen u terug voor een gratis consult en kennismaking, zodat wij voor u een kosteloze offerte op maat kunt ontvangen.

Wat je kan verwachten

Expertise in Normen

Onze diepgaande kennis van verschillende industrienormen zoals ISO 9001 en HKZ stelt ons in staat om uw organisatie effectief te ondersteunen en adviseren.

Geïntegreerde Oplossingen

Wij bieden een holistische benadering van kwaliteitsmanagement die procesmanagement, risicomanagement, en compliance integreert, zodat u alles onder één dak heeft.

Continue Verbetering

Onze systemen zijn gericht op continue verbetering, waardoor u niet alleen aan de huidige standaarden voldoet, maar ook klaar bent voor toekomstige uitdagingen.

Compliance en Risicobeheer

Met onze managementsystemen verzekert u zich van naleving van wet- en regelgeving en een effectief risicobeheer, cruciaal voor de duurzaamheid en het succes van uw bedrijf.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek