Gap Analyse

Een GAP-analyse biedt duidelijkheid over welke aspecten uw organisatie moet verbeteren of opzetten om gereed te zijn voor certificering. Dit helpt u te bepalen hoeveel tijd en externe expertise nodig zijn voor het implementatietraject. U kunt vervolgens zelfstandig aan de slag, of samenwerken met een implementatieconsultant van Consulex Services om deze aanpassingen door te voeren.
GAP-analyse ISO 9001 en HKZ Certificering

Waarom een GAP-Analyse

Identificeert Compliance Gaten

GAP-analyse legt duidelijk de tekortkomingen bloot die uw organisatie moet aanpakken om volledig te voldoen aan de ISO 9001 of HKZ-normen, essentieel voor een succesvol certificeringstraject.

De basis voor een Planning

Een GAP-analyse vormt een cruciale eerste stap in het proces van ISO certificering. Deze analyse biedt direct inzicht in wat er nodig is om aan de normen te voldoen, waardoor u een solide certificeringstraject-basis legt.

Verbetert Risicobeheer

Met een GAP Analyse help je risico's proactief (vooraf en continue) te identificeren en te beheren door gerichte maatregelen voor te stellen die nodig zijn om aan de ISO 9001 of HKZ-normen te voldoen.

Optimaliseert Resource Allocatie

Richt middelen en inspanningen efficiënt door prioriteit te geven aan de meest kritieke gebieden die verbetering behoeven, waardoor tijd en kosten worden bespaard tijdens het certificeringsproces.

Grondige Nulmeting en Gap Analyse voor ISO 9001 en HKZ Certificering

Wilt u een grondige nulmeting voor uw ISO 9001 of HKZ certificering? Onze Gap Analyse, ook wel nulmeting genoemd, helpt u de huidige stand van uw kwaliteitsmanagementsysteem te bepalen. Met een gedetailleerde nulmeting voor ISO 9001 of HKZ zorg kunt u inzicht krijgen in de vereisten en verbeterpunten voor uw certificeringsproces. Of het nu gaat om een nulmeting voor ISO 9001, HKZ zorg of een kwaliteitsmanagementsysteem, wij bieden de expertise om uw organisatie effectief voor te bereiden op certificering.

Nulmeting ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem

Meer weten over een GAP-analyse?

Ontdek hoe een GAP-analyse van Consulex Services uw bedrijf kan helpen met ISO 9001 en HKZ certificering. Vul het formulier in voor een gratis consult en ontvang een gepersonaliseerde offerte zonder kosten.
Contacteer Consulex Services