Gratis online intake

Het plannen van een online meeting met Consulex Services vormt een cruciale eerste stap naar het verhogen van de kwaliteit binnen uw organisatie. Ons gratis intakegesprek geeft u de kans om direct uw specifieke behoeften en vragen te bespreken met een van onze deskundigen.

Tijdens deze interactieve sessie zullen we samen onderzoeken hoe onze gespecialiseerde managementsystemen voor ISO 9001 en HKZ uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren en efficiënter maken.

Dit is uw kans om te ontdekken hoe gerichte verbeteringen een transformatieve impact kunnen hebben.

Wat houdt de ISO 9001 Certificering en HKZ Certificering in?

ISO 9001 is de norm voor kwaliteitsmanagement en HKZ is specifiek voor de zorgsector ontwikkeld

Consultancy en Advies

Bied expertise en begeleiding en adviseer bij het interpreteren en toepassen van de ISO 9001 en HKZ normen, specifiek afgestemd op de processen van uw organisatie.

Implementatie ondersteuning

Wij helpen bedrijven bij het opzetten, implementeren en integreren van een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de ISO 9001 en HKZ eisen, gericht op het verbeteren van hun operationele processen.

Training en Bewustwording

Verzorg trainingen voor medewerkers om hen bekend te maken met de principes van kwaliteitsmanagement.

Interne Audits

Voer interne audits uit om te verzekeren dat alle processen en procedures voldoen aan de normen en om gebieden voor verbetering te identificeren.

Begeleiding bij Externe Audit

Ondersteun bedrijven tijdens de externe audits uitgevoerd door de certificeringsinstantie, inclusief voorbereiding en follow-up.

Documentatie ontwikkeling

Help bij het ontwikkelen en beheren van de vereiste documentatie die aantoont dat het kwaliteits-managementsysteem effectief is en voldoet aan ISO 9001 en HKZ normen.

Continue Verbetering

Bied ondersteuning bij het continu verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem, een kernonderdeel van zowel ISO 9001 als HKZ, om de effectiviteit en efficiëntie van uw organisatie te optimaliseren.

Liever telefonisch consult voor de ISO 9001 en HKZ Certificering?

Ontdek hoe we u kunnen helpen met de ISO 9001 en HKZ certificering. Vul het formulier in en wij bellen u terug voor een gratis consult en kennismaking, zodat wij voor u een kosteloze offerte op maat kunt ontvangen.
Contacteer Consulex Services